Reviews

Review indienen

Super afgeleverd binnenwerk

5,0 rating
29 juni 2020

Royce heeft afgelopen jaar heel mooi werk afgeleverd bij ons. Hij heeft in onze nieuwe woning alle muren en het plafond weer helemaal tiptop in orde gemaakt.
Ondanks dat wij niet in de buurt wonen was hij altijd keurig op tijd. Daarnaast is hij een prettig persoon die hard werkt en keurig werk aflevert.
Wanneer bij ons het buiten schilderwerk gedaan moet worden zullen wij Royce zeker weer inschakelen.
Een aanrader dus!

Cynthia

Uitgevoerd buitenschilderwerk

4,0 rating
17 oktober 2019

Wij hebben Royce benaderd voor onze topgevels + dakkapel. Ik kwam Royce zijn advertentie tegen in een huis aan huis folder. Royce is een vakman puur sang. Duidelijk offerte en communiceert helder. Meedenkend en werkt netjes. Het eind resultaat mag er absoluut zijn. Afspraak is afspraak. Heel erg blij mee.

Minke Jansen

Een vakman die vakwerk aflevert

4,0 rating
13 oktober 2019

Wij hebben Royce Postma gevonden via werkspot. En wat ons hierbij gelijk opviel was de snelle reactie op ons voorstel. Nadat wij de deal rond hadden gemaakt en Royce kon beginnen in ons nieuwe huis viel ons op hoe netjes hij werkt en meedenkt met hoe het eventueel ook anders zou kunnen.
Wij bevelen Royce zeker aan een schilder waar je op kunt vertrouwen dat hij doet wat er van hem gevraagd wordt. Namelijk vakwerk afleveren ! Dank je wel Royce

Petra van Zanten

Prachtig resultaat dankzij deskundige schilder.

5,0 rating
12 oktober 2019

Ik heb Royce Postma benaderd via een advertentie op Marktplaats. Hij reageerde snel en heeft een duidelijke offerte gemaakt voor het buitenschilderwerk van mijn hele huis in Franeker. Hij kon vrij snel beginnen en heeft flink doorgewerkt. Hij komt zijn afspraken goed na. Het resultaat is prachtig.

Jan van Dam