Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma schilderwerken uit Harlingen. Na diverse opleidingen in het schildersvak en een aantal jaar ervaring in loondienst, nu uitgegroeid tot een nieuw, jong bedrijf. Ik kan u helpen met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij mij aan het juiste adres.

Naast schilderwerk, bied ik ook mijn diensten aan voor glaszetten.

Bij mij heeft de klant altijd de hoogste prioriteit. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en wij alles weer netjes hebben achter gelaten.
Voor persoonlijk advies, kunt u ten aller tijden contact met mij opnemen.

 

Offerte

Uiteraard krijgt u van te voren keurig een offerte.
Voordat ik bij u aan het werk ga, breng ik eerst de staat van het schilderwerk in kaart. Op basis hiervan en op eventuele specifieke wensen, ontvangt u van mij een reƫle offerte.
Een groot voordeel binnen mijn bedrijf is dat ik, de gehele klus, uw contactpersoon zal zijn.